536_637_scaled_1066042_637_637_scaled_815415_24kgrhqn2crmfhr_2D00_lqkhbr2begs0jrg6012635276681160886676Mi, nők már kislány korunk óta álmodozunk a Nagy Napról, amikor oltár elé vezetnek minket és kimondjuk a boldogító igent.
Mindegyikünknek más-más elképzeléseink vannak az esküvő lebonyolítását illetően, de abban egyetértünk, hogy különleges eseménynek kell lennie, egy különleges időpontban.
Nekünk, esküvőszervezőknek egyébként sincs egyszerű dolgunk, a legapróbb részletekre is figyelnünk kell, de sajnos az időjárást egyelőre még mi sem tudjuk befolyásolni. És ha ebből indulunk ki, akkor miért ne lehetne az esküvő akár télen? A téli esküvők varázslatos hangulatúak tudnak lenni. Hogy miért?

 

 

7+1 érv a téli esküvő mellett:

 


1) Télen is hív a természet!

Nem csak tavasszal és nyáron lehet tele gyönyörű növényekkel a természet. A hidegebb hónapokban ott vannak a tobozok, fenyőágak és a fagyban termő bogyós gyümölcsök is, amik káprázatosan tudnak mutatni egy téli dekorációban.
2) Forró italok
07_winter-wedding-beverages_JLGA forralt bor, tea, forró csoki nagyon népszerű meleg italok, amikkel sosem lehet betelni.

 

3) Extra ruhák
Télen olyan menyasszonyi ruhát vehetsz fel, amilyet csak szeretnél J Bent, a fűtött teremben nem fogsz megfázni a vékonyabb ruhában sem, kint pedig akár szőrmét is viselhetsz.

 


4) Különleges Dekoráció, hó és jég téma

A tavaszi, nyári és őszi esküvőknél is elég gyakori, hogy valamilyen témára építik az esküvőjüket a párok. Télen a hó, hópelyhek, jég, ami jó téma lehet.  Színekben a kék, ezüst, fehér dominál ilyenkor.

 

5) Szokatlan meghívók
A hópelyhek, a hóval borított faágak, tobozok, fenyők formája, színe, illetve felülete mind felhasználható a meghívó és boríték tervezésénél.

 

elegant-cheap-2015-warm-bridal-cape-ivorywinter-snowflake-wedding-cake-ideas6) Kedvezmények
Nagyon sok helyszín és szolgáltató ad kedvezményt a téli esküvőkre.

 

7) Nincs hőség
Mivel nincs az a nagy meleg, ezért nem kell félnie a menyasszonynak, hogy leolvad a sminkje és ugye az izzadásnak is sokkal kisebb az esélye.

 


+1) Emlékezetes esküvő

Mivel, bár egyre több a téli esküvő, még mindig nagyon kevés a teljes esküvők számához képest, így az esküvőtök több értelemben is örök, maradandó emlék lesz nem csak számotokra, hanem a vendégeiteknek is.

 

 

Remélem kedvet kaptatok egy igazán, különleges téli esküvőhöz!